یکی


آفتاب نیوز:

نیلوفری حیدری با اشاره به اهمیت خوردن سالاد در مدرسه گفت: دانش آموزان در سنین رشد هستند و میزان رشد آنها به اندازه سن مدرسه است.

وی افزود: جهش رشد در دختران از 10 سالگی شروع می شود و تا 13 سالگی ادامه می یابد و در پسران از 12 سالگی شروع می شود و تا 15 سالگی ادامه می یابد و در این دوره حدود 90 درصد قد انسان است. به دست آمده است، بنابراین دانش تغذیه دانش آموزان در این دوره بسیار مهم است.

حیدری گفت: در این صورت باید بین صبحانه و ناهار غذا خورد.

به گفته این کارشناس تغذیه، خوردن تنقلات در مدرسه علاوه بر بهبود رشد دانش آموزان، با بهبود فعالیت مغز به افزایش دانش آنها نیز کمک می کند.

حیدری با تاکید بر لزوم استفاده از مواد مغذی در میان وعده ها، گفت: استفاده از تنقلات خانگی بهترین گزینه برای این غذا است.

وی گفت: نان و پنیر و آجیل، تخم مرغ سرخ شده، کاکائو، گوشت پخته، کتلت، نان و پنیر و خرما و شیر بهترین نوع غذا برای غذای دانش آموزان است.

وی افزود: همچنین استفاده از انواع مغزها و میوه ها برای این غذا توصیه می شود.

حیدری خاطرنشان کرد: برای افزایش علاقه دانش آموزان به خوردن میوه ها توصیه می شود والدین میوه ها را پوست کنده و برش داده و در ظرفی بریزند و در کیف دانش آموزان قرار دهند.

این کارشناس تغذیه نسبت به مصرف تنقلات ناسالم مانند چیپس و پفک هشدار داد و افزود: دانش آموزان مسن هستند و نیاز به دریافت مواد مغذی دارند اما با مصرف این نوع تنقلات فقط کالری دریافت می کنند و علاوه بر آن اشتها برای صرف غذای اصلی به آنها می رسد. بخش هایی از غذا کاهش می یابد.

حیدری فروش این نوع تنقلات در سفره خانه مدارس را ممنوع اعلام کرد و گفت: والدین نیز در این زمینه حساس بوده و اجازه خرید این نوع تنقلات را به دانش آموزان ندهند.

Reece Bryant

ایجاد کننده. شیطون عاشق تلویزیون حل کننده مشکلات مادام العمر نویسنده. تحلیلگر. نینجا فرهنگ پاپ. عاشق اینترنت معتبر. کاوشگر کل کارآفرین لاعلاج

تماس با ما